Αποχώρηση της Δ.Λυμπεροπούλου από το ΠΣ Πελ/σου και η ένταση με το Γ.Μανώλη (vid)

Η διοργάνωση του συνεδρίου των ΑΒΤΑ στην Μεσσηνία, το Φθινόπωρο του 2015 και η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην όλη διοργάνωση μέσω της “Πελοπόννησος ΑΕ” στο χθεσινοβραδινό Περιφερειακό Συμβούλιο είχε και “παράπλευρες απώλειες”.



 Η συνήθως ήρεμη επικεφαλής της παράταξης “Πελοπόννησος Οικολογική” Δήμητρα Λυμπεροπούλου εξοργίστηκε με την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Στρατηγάκου, στη διάρκεια που τοποθετείτο για το συνέδριο, σχετικά με την υπέρβαση του χρόνου και παρά τις προσπάθειες Συμβούλων της Πλειοψηφίας αλλά και του Προέδρου του ΠΣ Χαράλαμπου Σκούρου να παραμείνει στην αίθουσα και να συνεχίσει την τοποθέτησή της. αποχώρησε δηλώνοντας ενοχλημένη από τα όσα είπε ο κ. Στρατηγάκος, ότι δηλαδή “πάει να κοιμηθεί….”

Ούτε και η “Συγγνώμη” του κ. Στραγηγάκου που ακολούθησε ήταν αρκετή για να την επαναφέρει στην αίθουσα.

Μανώλης: “Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι τίμια”

Έντονη και με αιχμές ήταν και η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης “Πελοπόννησος με καθαρά χέρια” Γιάννη Μανώλη που έκανε λόγο για παραλογισμούς από πλευράς συμβούλων της περιφερειακής αρχής και τόνισε πως “Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι”, καλώντας παράλληλα να υπάρχει συμμετοχή φορέων και τοπικών κοινωνιών σε τέτοιες εκδηλώσεις όπως το Συνέδριο τουρισμού των ΑΒΤΑ.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από την έντονη τοποθέτηση του κ. Μανώλη και την αποχώρηση της κας. Λυμπεροπούλου.

 

Προηγούμενο άρθρο«Χαμόγελο του παιδιού»: Επικίνδυνη η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών
Επόμενο άρθροΣε αργία υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Τρίπολης για υπόθεση που έθεσαν στο αρχείο