Νέα παρέμβαση για την αργία στην οποία τέθηκαν δύο στελέχη του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αρκαδίας-Λακωνίας-Μεσσηνίας και Νήσου Κυθήρων, σε ανακοίνωσή του, «καταδικάζει την απόφαση της Πολιτικής και Υπηρεσιακής Ηγεσίας που θέτει σε αργία δυο επίλεκτα στελέχη της Περιφερειακής Δ/νσης του Σ.Δ.Ο.Ε. Τρίπολης και μέλη του Συλλόγου μας με την εφαρμογή ενός τυπολατρικού – μνημονιακού νόμου χωρίς να μπεί στην ουσία εξέτασης υπαρκτής φοροδιαφυγής.

Τα φαινόμενα αυτά σπιλώνουν υπολήψεις δημιουργούν γραφειοκρατία και δεν μπαίνουν στην ουσία καταπολέμησης της φοροδιαφυγής διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο.
Στο Γ.Σ. της Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ. στις 02-04-15 ο πρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Γενικού συμβουλίου της Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ. έθεσε το θέμα και απαίτησε από τη διοίκηση της Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάκληση της δίωξης των συναδέλφων και την αποκατάσταση τους.
Επειδή μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ζητάμε :
1.) Συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.
2.) Ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης που θέτει σε αργία τους συναδέλφους.
3.) Κατάργηση του συγκεκριμένου μνημονιακού νόμου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου από την πρώτη στιγμή είναι συμπαραστάτης των συναδέλφων, αγωνίζεται μαζί τους και θα αγωνίζεται μέχρι την τελική δικαίωσή τους.



Προηγούμενο άρθροΜηνυτήρια αναφορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επικίνδυνη χωματερή στην Αγ.Τριάδα (vid)
Επόμενο άρθρο“Κάποτε υπήρχε ένα δάσος” στο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας στις 20 Απριλίου