42χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

42χρονη Ελληνίδα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, εις βάρος της ηλικιωμένης πεθεράς της, συνελήφθη την Δευτέρα το βράδυ στο Κρανίδι στην Αργολίδα, σε εκτέλεση εκκρεμούντος εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή Τρίπολης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ενημερωτικό δελτίο συμβάντων της Α.Δ Αργολίδας: «Συνελήφθη, χθες (25.5.2015) το βράδυ, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, μία (1) 42χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Τρίπολης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση».
Ειδικότερα, τον Ιούνιο του 2013, διεκομίστη στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, χτυπημένη, 94χρονη γυναίκα, η οποία, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο σπίτι της, την επομένη ημέρα κατέληξε. 
Το Α.Τ. Τρίπολης που ενεργούσε την προανάκριση, διέταξε νεκροψία – νεκροτομή στην ηλικιωμένη, λόγω του αιφνιδίου θανάτου της, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε σαν πιθανή αιτία θανάτου της άτυχης 94χρονης, τα χτυπήματα που είχε δεχτεί. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προανάκρισης πάντως, ενοχοποιητικές μαρτυρίες εις βάρος της 42χρονης φερόμενης ως δράστιδας, αναφέρουν ότι χτύπησε την 94χρονη πεθερά της.
Η 42χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
 



Προηγούμενο άρθροΔευτερονόμιο…
Επόμενο άρθροΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου (vid,ph)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5