Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων, κλοπή σε βάρος 71χρονου και περίπτωση εκβιασμού

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία (3) άτομα
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και εκβίαση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο, που κατηγορείται για κλοπή
Κατασχέθηκαν  δίκυκλα οχήματα και εξαρτήματα δίκυκλων οχημάτων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής δίκυκλων οχημάτων, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού και μία περίπτωση εκβίασης, στο Λουτράκι Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (24.11.2015) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρείς (3) ημεδαποί, δύο (2) 18χρονοι και μία (1) ανήλικη.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και εκβίαση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 22χρονο ημεδαπό, που κατηγορείται για κλοπή. 
Ειδικότερα, οι δύο (2) 18χρονοι και η ανήλικη, προχθές (24.11.2015) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, αφαίρεσαν, με εκβιαστικό τρόπο, από 71χρονο ημεδαπό, χρήματα.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντόπισαν τους ανωτέρω λίγο αργότερα και τους συνέλαβαν, ενώ όπως προέκυψε την 23.11.2015 είχαν αφαιρέσει από τον 71χρονο, χρήματα.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου εξακριβώθηκε ότι δύο (2) 18χρονοι και ο 22χρονος, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 27.10.2015 έως και την 21.11.2015, στο Λουτράκι Κορινθίας, είχαν διαπράξει τέσσερις (4) κλοπές δίκυκλων οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 22χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν η μία (1) από τις ανωτέρω μοτοσυκλέτες που είχαν αφαιρέσει, καθώς και επτά (7) δίκυκλα οχήματα και εξαρτήματα δίκυκλων οχημάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.   
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 



Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το Υπουργείο Υγείας
Επόμενο άρθροΚώστας Βλάσης: «Τέλος στο χαράτσι για την χρήση των χρεωστικών καρτών»
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5