Οι Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πελ/σου καταγγέλλουν τον Τατούλη για τα ΜΑΤ και τις “κλειστές πόρτες”

Κοινή ανακοίνωση των Νομαρχιακών Επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου με την οποία καταγγέλλουν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την παρουσία ΜΑΤ έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και την απαγόρευση εισόδου στους κατοίκους της Καλλιρρόης και της ΔΕ Βαλτετσίου στη διάρκεια της συνεδρίασης για την ΜΠΕ των απορριμμάτων.



Η ανακοίνωση των ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου

Για μια ακόμη φορά ο κ. Τατούλης επέδειξε ακραία αντιδημοκρατική πρακτική και  συμπεριφορά.   Κάλεσε τα ΜΑΤ να εμποδίσουν τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης την ΜΠΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Η ενέργεια αυτή του κ. Τατούλη αποτελεί το αποκορύφωμα της γνωστής αντιδημοκρατικής του πρακτικής  . Βαρύτατες ευθύνες όμως έχουν και όσοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι παρέμειναν στη σιδηρόφρακτη αυτή δήθεν συνεδρίαση και  ανέχτηκαν να  συνεδριάζουν  με  τα  ΜΑΤ και  τους  πολίτες  να  είναι στο  κρύο  και  τη  βροχή.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσαν να ανεχτούν και να νομιμοποιήσουν συνεδρίαση η οποία απέκλειε τους πολίτες με τη συνδρομή των ΜΑΤ.

Ας μην χαίρεται όμως ο κ. Τατούλης και τα εργολαβικά συμφέροντα τα οποία εκπροσωπεί ότι νομιμοποίησε τη  ΜΠΕ επειδή  28 Περιφερειακοί Σύμβουλοι είπαν ΝΑΙ στο σκουπιδοεργοστάσιο με την παρουσία των ΜΑΤ στην είσοδο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και σε κάθε επίπεδο, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και όπου αλλού χρειαστεί, για να ακυρώσει την καταστροφική αυτή επιλογή της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου η οποία εκτός των άλλων προβλημάτων  για  τα  οποία  έχουμε  αναλυτικά  και  κατ  επανάληψιν  τοποθετηθεί, βρίσκεται   σε αντίθεση και με τις τελευταίες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Προηγούμενο άρθροΔυνατή σεισμική δόνηση στην Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΌμορφες εικόνες από τις χιονισμένες κορυφές του Μαινάλου (vids, ph)