Συμφωνεί με τα ΣΔΙΤ και θα ελέγξει το διαγωνισμό για τα σκουπίδια ο Οδ. Βουδούρης (ήχος)

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου (με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης 91,5 (www.drt915.gr).



Μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν είναι μέλος του κόμματος, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι έχουν καμφθεί η αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος για το πρόσωπό του.

Για το «σύστημα Τατούλη» στην Περιφέρεια είπε ότι εκφράζει την «Ελληνική νοσηρότητα, το σαθρό πολίτικο σύστημα» και κατηγόρησε το νυν Περιφερειάρχη για συγκεντρωτισμό και θέμα ουσιαστικής δημοκρατίας στη διοίκησή του.

Για το ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, είπε ότι αν κερδίσει τις εκλογές, δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό, αλλά θα ελέγξει κάθε σκοτεινή πτυχή του, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος με συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όταν εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον.

«Το σύστημα Τατούλη δεν διαφέρει πολύ από το σύστημα Σαμαρά και δεν είναι τυχαίο ότι οι πορείες αυτών των δύο προσώπων είναι παράλληλες» τόνισε.

Τέλος, για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει εξελιχθεί σε συνιστώσα της ΝΔ και ουσιαστικά έχει εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη.

Ακούστε το ηχητικό αρχείο της συνέντευξης:

Προηγούμενο άρθροΟι Vibravoid ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη Δ.Ρ.Τ. 91.5
Επόμενο άρθροΚατάληψη της ΔΟΥ Τρίπολης και διαμαρτυρία από τους λογιστές της Αρκαδίας (vid, ph)