Νίκη επί της Θήβας με ανατροπή η Δόξα Μεγαλόπολης!

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 22:32
Φωτο: alex*f sport images

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

FotisAlex

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του 3ου ομίλου για την 10η αγωνιστική, όπου για τη Δόξα ήταν να βρει ρυθμό και να αποσπάσει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για να «λυθεί» και να δείξει στο πρωτάθλημα τις πραγματικές της δυνατότητες! Έτσι το απόγευμα της Κυριακής στη Μεγαλόπολης απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Θήβας, αποδίδοντας στο μεγαλύτερο διάστημα αρκετά καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη με σκορ 2-1. Η νίκη ωστόσο της ομάδας της Βασίλης Κούβαλη αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που ήρθε με ανατροπή.

Ένα ματς στο οποίο η Δόξα είχε κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η αντίδραση των «Αρκάδων» στην επανάληψη ήταν ουσιαστική και έτσι μέσα σ’ ένα δίλεπτο στο διάστημα 69′-70′, ήρθε η ανατροπή με 2-1 με τέρματα των Πρίκα και Παναγιωτίδη. Μία νίκη που όχι μόνο απομακρύνει την ομάδα από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά της επιτρέπει να βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις και βλέψεις για μια πολύ καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλαος Τουρλομούσης (Μεσσηνίας).

ΒΟΗΘΟΙ: Σταύρος Λαμίας (Μεσσηνίας), Νικόλαος Γκούμας (Μεσσηνίας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αντωνία Κοκκότου (Αργολίδας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: | 43′ Μεταξούλης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 6′ Παναγιωτίδης.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

ΑΟ ΘΗΒΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Κατσογιάννης, Μεταξούλης, Τσοπάνης, Μπέκα.