Η 16χρονη Τριπολιτσιώτισσα Κων/να Κατσογιάννη στον τελικό του “The Voice” (vid)

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 09:07

Τραγούδησε το “όλες του κόσμου οι Κυριακές” ξυπόλητη πάνω στην σκηνή και εντυπωσίασε κριτές και κόσμο

Η “διαμάχη” μεταξύ Ρουβά και Μαραβέγια για την επιλογή των τραγουδιώνΓια μία ακόμα φορά η 16χρονη μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, μάγεψε με την υπέροχη φωνή της, κριτές και κόσμο, και κατάφερε να περάσει στον τελικό του μουσικού σόου του ΣΚΑΙ “THE VOICE”.

Η ταλαντούχα έφηβη εντυπωσίασε με την ερμηνεία ενός δύσκολου τραγουδιού και τα σχόλια των κριτών, Έλενας Παπαρίζου, Πάνου Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά και Κωστή Μαραβέγια, ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά και μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου είπε “πρέπει να πας κορίτσι μου στον τελικό”.

Βέβαια το ύφος του τραγουδιού της Κωνσταντίνας και γενικότερα οι μουσικές επιλογές σε κάθε εμφάνισή της προκάλεσαν την αντίδραση του Σάκη Ρουβά, που ανέφερε πως “αποτελούν δυσανάλογο βάρος για την ηλικία της”, τονίζοντας πως θα πρέπει να επιλέξει και πιο ‘χαρούμενα τραγούδια” και άλλα είδη… Αυτό ενόχλησε κατά κάποιο τρόπο τον κόουτς της Κωνσταντίνας, Κωστή Μαραβέγια, που υπερασπίστηκε τα ακούσματα και τις επιλογές της Κωνσταντίνας και μάλιστα ανέφερε πως η 16χρονη θέλει να σπουδάσει παραδοσιακή μουσική στην Άρτα.

Το θέμα έλαβε τέλος με την παρέμβαση του παρουσιαστή Γ.Καπουτζίδη και η Κωνσταντίνα, που να σημειώσουμε, τραγούδησε ξυπόλητη, γιατί δεν μπορούσε με τα τακούνια, πέρασε με την ψήφο του κοινού στον τελικό που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

Να αναφέρουμε πως στον ημιτελικό βρέθηκαν συμμαθητές και καθηγητές της Κωνσταντίνας εκτός από την Οικογένειά της για να την στηρίξουν…

Καλή επιτυχία Κωνσταντίνα και στον τελικό!

Απολαύστε το βίντεο με την ερμηνεία της Κωνσταντίνας στον ημιτελικό.