1989-2009…ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

1989-2009… Σταθμός στην πόλη!

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, προσφέροντας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ψυχαγωγία στην πόλη και στους ακροατές του. Είναι από τα πρώτα “ελεύθερα” ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα και στη συχνότητα 91,5 fm.



Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, δημοσιογραφικές και μουσικές παραγωγές που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ετοιμάζουν οι συνεργάτες του, στα υπερσύγχρονα studio του.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα και για την προσφορά του αυτή έχει αποσπάσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις. Σύμφωνα με επίσημη έρευνα που διεξήχθη από τρεις διαφορετικές εταιρείες δημοσκοπήσεων (MRB, VPRC, Metron Analysis) για λογαριασμό του υπουργείου Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είναι πρώτο σε ακροαματικότητα.

Από την πρώτη ημέρα που μεταδίδει το πρόγραμμά του, μέσω διαδικτύου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα ενημερωτικά ραδιόφωνα της χώρας και είναι στις πρώτες θέσεις σε ακροαματικότητα μεταξύ των μεγαλύτερων περιφερειακών ενημερωτικών σταθμών της Ελλάδας, στοιχεία τα οποία προκύπτουν μέσα από καθημερινές μετρήσεις του e-radio.gr. Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του ραδιοφώνου μας, σας προσκαλούμε στη γιορτή που διοργανώνουμε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ., στην πλατεία Αρεως Τρίπολης.

Η γιορτή περιλαμβάνει συναυλία με το γνωστό καλλιτέχνη Διονύση Σχοινά και τα τοπικά συγκροτήματα ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ FUNK CLUB και ZERO, αναμνηστικά δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε…

Είσοδος ελεύθερη.

Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Το μεγάλο περιφερειακό ραδιόφωνο στην Πελοπόννησο

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδηλωσή μας θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Προηγούμενο άρθροΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ”ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ”
Επόμενο άρθροΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ 91,5!