1η και 2η Θέση για Παπαηλίου & Καραναγώστη της ΑΕΚ στο Athlisis Cup

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 10:26

Νέα επιτυχημένη πορεία για την γυναικεία ομάδα του ομίλου μας με δύο θέσεις στο τουρνουά του Athlisis Tennis Club  στην Δαλαμανάρα. Με μια 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών 14-34 ετών και μια 2η σε αυτή των masters επέστρεψαν τα κορίτσια μας από το μεγάλο τουρνουά της Αργολίδας, με την ονομασία 12o Open Athlisis Cup.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών 14-34 η Παπαηλίου Βάσια κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά κερδίζοντας διαδοχικά την Σταματοπούλου Μαρία και την Κεφαλονίτη Έλενα με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στον τελικό η αθλήτρια του ομίλου μας επικράτησε της Αργυροπούλου Βασιλικής με 2-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.Στην κατηγορία Masters η Καραναγνώστη Μαρία επικράτησε των Τσιλιμπή και Αντωνίου με 2-0 σετ και στα δύο παιχνίδια μπαίνοντας στον τελικό όπου ηττήθηκε από την Μπάζου με 2-0 σετ κατακτώντας την 2η θέση της κατηγορίας Masters.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα.

Σε ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός πλέον για τον όμιλό μας η γυναικεία μας ομάδα κατάφερε να φέρει δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες και να ξεκινήσει με το δεξί το 2ο μισό της αγωνιστικής χρονιάς. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας Παπαηλίου Βάσια και Καραναγνώστη Μαρία για τις επιτυχίες τους, τόσο από την διοίκηση , όσο και από την προπονητική ομάδα του ομίλου μας.