29ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου – Προκράτηση θέσεων

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 13:54

Το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου και ο ΔΟΠΠΑΤ ετοιμάζονται την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 να υποδεχθούν ξανά το μουσικόφιλο κοινό. Μετά από τη δοκιμασία των τελευταίων μηνών, από τον COVID19,οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ένα ειδικόπλαίσιο προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα παρέχεται ένα ειδικό δελτίο εισόδου, το οποίο θα επιτρέπει στους διοργανωτές να έχουν τον έλεγχο της κάθε εκδήλωσης.Η προμήθεια αυτού του ειδικού δελτίου ισχύει μόνο για ένα άτομο είναι αυστηρά προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και είναι αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.

Να σημειωθεί ότι η ίδια διαδικασία θα ισχύσει και για τη μεταφορά με τα λεωφορεία στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Παλαμήδι, τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας και το Φουγάρο.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση σας στους χώρους των εκδηλώσεων.

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Για την προμήθεια και την κράτηση θέσεων του ειδικού αυτού δελτίου εισόδου επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ και τα τηλέφωνα 2752027153 και 2752099085.

Κατά την είσοδο και την έξοδο στους χώρους των εκδηλώσεων είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας.