2ο περιφερειακό τουρνουά αντισφαίρισης στην Τρίπολη (vid)

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013 10:57

Στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2013, στην Τρίπολη, για πρώτη φορά, η διεξαγωγή σημαντικών Περιφερειακών αγώνων Αντισφαίρισης (Τένις) και συγκεκριμένα του 2ου Ενωσιακού τουρνουά Ε3. Τα διοικητικά συμβούλια του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ) και της ΑΕΚ Τρίπολης αποφάσισαν να συνεργαστούν και να αποδεχτούν την πρόταση της ΣΤ’ Ένωσης Αντισφαίρισης Πελοποννήσου ώστε η Τρίπολη να διεκδικήσει τους αγώνες.Για τον σκοπό αυτό, τα διοικητικά συμβούλια των δύο αθλητικών σωματείων παραχώρησαν σήμερα κοινή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ για να ενημερώσουν για τους αγώνες.

Στους αγώνες θα μετέχουν περισσότερα από 150 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10+ έως 16 ετών από την περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Ιόνια νησιά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις νέες εγκαταστάσεις του Σ..Α.Τ. (5 γήπεδα) και του ΔΑΚ Τρίπολης (3 γήπεδα).

Οι δύο σύλλογοι έχουν κάνει αίτημα τόσο στον Δήμο Τρίπολης όσο και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να είναι συνδιοργανωτές και να στηρίξουν τους αγώνες.

Η επιτυχημένη οργάνωση του συγκεκριμένου περιφερειακού τουρνουά Ε3 στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει σημαντικό πρόκριμα έτσι ώστε η Τρίπολη να φιλοξενήσει τους επόμενους μήνες Πανελλήνιους Αγώνες Αντισφαίρισης.