2ος Αγώνας Δρόμου Μεγαλόπολης “Run the Theatre” το Μάϊο (vid)

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 12:49

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης Run the Theatre 2018, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ανακοίνωσε την προσθήκη του αγωνίσματος των 10 χλμ. ενώ καθόρισε τα όρια συμμετοχών ανά αγώνισμα ως ακολούθως:

10χλμ.: 150 συμμετέχοντες5χλμ.: 400 συμμετέχοντες

2,5 χλμ.: 700 συμμετέχοντες

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού, καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή, θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης είναι να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση, η οποίαθέλει να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης!

Οι on-line εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.runthetheatre.gr

Χορηγός επικοινωνίας θα είναι και φέτος η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, η οποία το 2017 είχε αποσπάσει τιμητική διάκριση (θυμηθείτε ΕΔΩ), για τη συμβολή της στην προβολή και προαγωγή αυτής της σπουδαίας και μεγάλης διοργάνωσης.

Δείτε το επίσημο video του Run the Theatre 2017: