30 Αυγούστου: Έρχεται στην Τρίπολη μία νύχτα … shock Price (vid)

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 15:28

Δηλώσεις Δημάρχου Δ.Παυλή και προέδρων φορέων

Το πολιτιστικό και εμπορικό γεγονός του Καλοκαιριού για την Αρκαδική πρωτεύουσαΜετά από δύο χρόνια, ωρίμασε η ιδέα και υπήρξε η απαιτούμενη συνεννόηση για τη διοργάνωση στην Τρίπολη, σε πιλοτική φάση για πρώτη χρονιά, μίας νύχτας… τύπου «λευκής νύχτας».

Η «Shock Price» νύχτα , όπως ονομάστηκε από τους διοργανωτές, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Ημερομηνία που επελέγη γιατί είναι το τέλος του Καλοκαιριού και το τέλος των εκπτώσεων.

Κύριος διοργανωτής της νύχτας θα είναι ο Δήμος Τρίπολης ενώ συμμετέχουν το Επιμελητήριο Αρκαδίας, η ΟΕΒΑ, η Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου και βέβαια ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης.

Πρόκειται για μία βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό και μουσικό πρόγραμμα, με παρουσίαση από γνωστό παρουσιαστή, με προσφορές στα ξενοδοχεία της πόλης για διαμονή και βέβαια με εκπτώσεις και προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης.

Για την διοργάνωση της «Νύχτας Shock Price» δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Αυγούστου, στο Δημαρχείο Τρίπολης, κοινή συνέντευξη τύπου από το Δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Παυλή και τους προέδρους των προαναφερόμενων φορέων, καθώς και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Βρέντα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μεταξύ άλλων, αφού καλωσόρισε στο Δημαρχείο τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, σημείωσε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως υπήρξε συνεννόηση και ομοφωνία.

Ανέφερε πως είναι το πρώτο βήμα και μία διοργάνωση που θέλουν να καταστεί θεσμός και σημείωσε πως όλα όσα αφορούν στη διοργάνωση θα έχουν την πλήρη νομιμότητα, ενώ επεσήμανε πως δεν τους ενδιαφέρει το κόστος, αλλά θέλουν να χαρεί ο κόσμος, να βγει έξω, να έρθουν επισκέπτες και γενικά να είναι μία ξεχωριστή βραδιά για όλους.

Τα μουσικά σχήματα που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση θα είναι επτά (7) ενώ οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν από την πλατεία Άρεως και θα φθάνουν μέχρι την πλατεία Βαλτετσίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας σημείωσε πως πρόκειται για μία πιλοτική διοργάνωση και ευελπιστούμε να καταστεί θεσμός.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑ Τάκης Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για ιστορικό γεγονός και για κατάκτηση πως όλοι οι φορείς είναι μαζί και χαρακτήρισε το γεγονός όχι μόνο εμπορικό αλλά και πολιτιστικό.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης Τάκης Μαντάς κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί την Τρίπολη και ευχήθηκε να καθιερωθεί η διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Δήμου και των φορέων και ανακοίνωσε πως θα υπάρχουν ειδικές προσφορές για διαμονή στην Τρίπολη, το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου.

Τέλος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας επεσήμανε πως όλα θα πάνε καλά γιατί «είμαστε όλοι μαζί».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις που έγιναν στο βίντεο.