Παναρκαδικός: 5-0 και πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου!

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Η ομάδα του Παναρκαδικού υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για το εξ’ αναβολής επαναληπτικό παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας την ομάδα του Πανθυρεατικού. Έχοντας το σαφές προβάδισμα από το 1-3 του πρώτου αγώνα, το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου στο γήπεδο Φιλικών, ήταν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.



Η ομάδα του «τριφυλλιού» αποδείχθηκε αρκετά δυνατή και στο δεύτερο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Άστρους να πιστέψει ότι θα μπορούσε να μπει στο «κόλπο» της διεκδίκησης της πρόκρισης. Μάλιστα ο Παναρκαδικός προκειμένου να τελειώσει οριστικά την υπόθεση πρόκριση, επιδίωξε γρήγορα το γκολ και το πέτυχε και με το παραπάνω καθώς η ομάδα προηγήθηκε με 3-0 με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα.

Στο 13′ ο Θεοδωράκης άνοιξε το σκορ και στο 15′ ο Σίδερης έκανε το 2-0, ενώ στο 18′ ο Σαλαπάτας διαμόρφωσε το 3-0. Παραγματικά είναι πολύ σημαντικό για τους «πράσινους» να βλέπουν τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές τους να βοηθούν τόσο ουσιαστικά την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της. Η συνέχεια ήταν ανάλογη καθώς στο 40′ ο Τέλης Σαλαπάτας έκανε το 4-0, για να περάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου με σαφώς πιο πεσμένους αγωνιστικούς ρυθμούς ο Θεοδωράκης στο 75′ διαμόρφωσε το 5-0.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού καθώς και το γήπεδο διεξαγωγής του, ενώ πλέον το ζευγάρι του τελικού όπως έχει διαμορφωθεί είναι το Δόξα Μεγαλόπολης – Παναρκαδικός.

Προηγούμενο άρθρο«Λίμνη Τάκα: Ο “άγνωστος” υγρότοπος της Αρκαδίας»
Επόμενο άρθροΗ αγωνιστική δράση στη Basket League
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5