Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας – Ολυμπιακός 1-1

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο αγώνα της φάσης των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο, με καλή αμυντική λειτουργία και σωστές τοποθετήσεις από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ κράτησε το μηδέν και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο 20′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Mazza, ο Iglesias πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας (1-0).



Στο 43′, ο Απόστολος Γιάννου τροφοδοτήθηκε από εκτέλεση φάουλ του Mazza, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κανονική θέση, όμως το γκολ του δεν μέτρησε καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε στο 53′ να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Da Costa, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Απόστολος Γιάννου βγήκε τετ α τετ από πάσα του Hamdani, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε για το γκολ της νίκης και δημιούργησε καλές στιγμές με τους Τριανταφυλλόπουλο, Moucam και Hamdani, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ο Dudu αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) στο 86′.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Alloco, Τριανταφυλλόπουλος, Moucam, Δημούτσος (Hamdani 54′), Dudu, Iglesias, Mazza (Igor 72′), Τσοκάνης, Γιάννου (Ιωαννίδης 76′).

Ολυμπιακός: Καπίνο, Τσιμίκας (Σάλιακας 46′), Da Costa, Βούρος, Salino, Μπουχαλάκης (Μανθάτης 90′), Κasami, Seba, Κολοβός, Fuster (Λάτσης 90′), Pulido.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

1760

Πηγή: asterastripolis.gr

Προηγούμενο άρθροΌλα τα μαγαζιά κλειστά καλεί για την Πέμπτη ο Εμπορικός σύλλογος Τρίπολης
Επόμενο άρθροΑναβολή της εκδήλωσης ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό – φορολογικό
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5