Γίνε ξανά ο έκτος παίκτης του Αρκαδικού!

Το πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ μπαίνει στην τελική του ευθεία και η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας μας σας καλούν να γίνεται για μια ακόμα φορά ο έκτος παίκτης μας στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Κολοσσό στο ΔΑΚ Τρίπολης.



Σας καλούν να δημιουργήσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και να «σπρώξετε» τους παίκτες μας προς την κατάκτηση του εξαιρετικά σημαντικού ροζ φύλλου αγώνα.

Για τον λόγο αυτό, στη διάθεση του κόσμου του Αρκαδικού θα είναι από την Τετάρτη 10/2/2016 τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, που θα γίνει το Σάββατο 13/2/2016 στο ΔΑΚ Τρίπολης. Για λόγους ασφαλείας, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του σταδίου.

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Τετάρτη (10/2)-Παρασκευή (12/2): 18:00-20:00

Τιμές: 10€, vip 20€

 

Προηγούμενο άρθροΟργή στο Δήμο Οιχαλίας για τις προσλήψεις που ανακοίνωσε η ΤΕΡΝΑ για τα σκουπίδια
Επόμενο άρθροΤα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5