Για 5ο σερί παιχνίδι «άσφαιρος» ο Αστέρας – Οι δηλώσεις των προπονητών (ήχος)

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Σ’ ένα ακόμη επίσημο ματς, ο Αστέρας Τρίπολης δε κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσει σ’ ένα σημαντικό ντέρμπι και να πλησιάσει ακόμη υψηλότερα στις θέσεις της πρώτης πεντάδας.



Ο Αστέρας έφερε στα «μέτρα» του την ΑΕΚ στο παιχνίδι της Δευτέρας και διεκδίκησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη στο ματς. Αν και κυρίως στην επανάληψη η ομάδα της Τρίπολης παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, «πλήρωσε» για ακόμη μια φορά την αδυναμία του στο σκοράρισμα, αφού έλλειψαν οι ουσιαστικές κλασικές στιγμές προς την εστία του Μπαρόχα.

Η μοναδική ουσιαστική στιγμή του Αστέρα για το γκολ στο 66′ με τον Μπερτόλιο, βρήκε νικητή τον Λαμπρόπουλο που έσωσε την εστία της ομάδας του απομακρύνοντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Συνολικά οι παίκτες του Μάκη Χάβου είναι αλήθεια ότι προσπάθησαν στο ματς, πάλεψαν το παιχνίδι, διεκδίκησαν τη νίκη, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα δεν σκοράρει, δεν μπορεί «μοιραία» και να κερδίσει. Μ’ αυτό το πρόβλημα φαίνεται ότι θα μάθει να ζει ο Αστέρας μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν, βρίσκοντας λύσεις εκ των έσω.

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

ΚΑΙΡΟΣ: Καθαρός με διαστήματα συννεφιάς.

ΘΕΑΤΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου.

ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Ακρίβος, Ιωάννης Τουμπακάρης.

Δ’ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος.

ΤΕΡΜΑΤΑ:

ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29′ Σανκαρέ, 33′ Κουρμπέλης, 56′ Φερνάντες, 73′ Ιγκλέσιας | 40′ Σιμόες, 75′ Τζεμπούρ.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (81′ Χαμντανί), Μπερτόλιο, Δημούτσος, Φερνάντες (64′ Τσάβες), Ιωαννίδης (57′ Μάσα).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον (49′ Τζεμπούρ), Βάργκας, Μπαρμπόσα (64′ Μπουονανότε), Κορδέρο (72′ Τζανετόπουλος), Αραβίδης.

Ακούστε τί δήλωσαν οι δύο προπονητές:

Μάκης Χάβος (Αστέρας Τρίπολης)


Γκουστάβο Πογιέτ (Α.Ε.Κ)

Προηγούμενο άρθροΌχι σε ένα μικρό κόμμα μηχανισμών – Ειλικρινής διάλογος για να γίνει η Δημοκρατική Παράταξη ξανά μεγάλη
Επόμενο άρθροΟ Γ.Γ. Υποδομών επιθεώρησε τις εργασίες κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου (vid, ph)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5