3800 Αποφάσεις το 2018 από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφ.Πελ/σου (vid,ph)

Κοπή πίτας για το 2019 και με προεκλογικό χρώμα

Νικολάκου: Υπηρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον



Τατούλης: Ένα συλλογικό όργανο κρίνεται από το αποτέλεσμά του

  

Συνεδρίαση πραγματοποίησε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, στο κεντρικό κτίριο, στην Τρίπολη.

Πριν τα θέματα ημερήσιας διάταξης η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Ντίνα Νικολάκου, παρουσία και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη έκοψε για το καλό του χρόνου, Πρωτοχρονιάτικη Πίτα.

Το φλουρί έπεσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης Ελένη Τράκα. Το δώρο ήταν μία εικόνα της Παναγίας.

Η κα.Νικολάκου στην ομιλία της πέραν των καθιερωμένων ευχών, έκανε λόγο για μία εξαιρετική λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής , το 2018, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Σημείωσε πως για μία ακόμα χρονιά πήραν έναν μεγάλο αριθμό αποφάσεων και το σημαντικό είναι πως δεν ακυρώθηκε καμία από αυτές ούτε αναιρέθηκε και δήλωσε πως “υπηρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον”

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Επιτροπής για την συνεισφορά τους στο να διατηρηθεί ένα πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας και συναίνεσης, παρά τις διαφοροποιήσεις και δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους τους υπαλλήλους που εμπλέκονται στην λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής.

Τις ευχές τους για το 2019, που είναι ένας προεκλογικός χρόνος, ιδιαίτερα κρίσιμος, έδωσαν όλα τα παρόντα μέλη της Επιτροπής, καθώς και η Διευθύντρια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αγγελική Πουλοπούλου.

Ο Περιφερειάρχης, τέλος, τόνισε, πως ένα συλλογικό όργανο κρίνεται από το αποτέλεσμά του και επεσήμανε πως η νομιμότητα των αποφάσεών τους ελέγχεται από άλλη δομή και είναι σημαντικό πως δεν ακυρώθηκε καμία απόφαση.

Δείτε στο βίντεο τις ομιλίες που έγιναν στη διάρκεια της κοπής της πίτας από την κα. Νικολάκου, από τα μέλη της Επιτροπής και από τον κ.Τατούλη.

Προηγούμενο άρθροΚ.Βλάσης: “Παντελής η αδιαφορία της κυβέρνησης για την ασφάλεια των κατοίκων στα χωριά της Αρκαδίας”
Επόμενο άρθροΜήνυση για παράνομο κυνήγι μπεκάτσας στην λίμνη “Τάκα”