40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή την Πέμπτη στην Τρίπολη

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014 05:21
“Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”
(απολογία Νίκου Μπελογιάννη)
Συνεχίζουμε!
Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη, πλ. Πετρινού, 20:00

 
Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: “Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων” (απολογία Νίκου Μπελογιάννη) Συνεχίζουμε!
 
Στην Τρίπολη, υπήρξε προφεστιβαλική δραστηριότητα όλο το προηγούμενο διάστημα με εκδηλώσεις στο Άστρος και στη Γορτυνία καθώς και με τη διενέργεια θερινού σινεμά από την ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο νομό μας θα κορυφωθούν με το κεντρικό Φεστιβάλ που θα γίνει στην Τρίπολη, στην Πλ. Πετρινού στις 4 Σεπτέμβρη. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:
 
Μουσικό Αφιέρωμα στο πολιτικό-επαναστατικό τραγούδι
Αντιφασιστικό θεατρικό σκετς
Πολιτική ομιλία από την Ζωή Χαχάμη μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου-Ζακύνθου-Κεφαλλονιάς της ΚΝΕ
Συναυλία με τους Black Peaks & KAZOOR!
Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν παράλληλα βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, Μαθητικό Στέκι, αφιέρωμα στην Ε.Ε. και χώρος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Graffiti.
 
Να συναντηθούμε στις χαρές και στους αγώνες, στο δρόμο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!