7η γιορτή κρασιού στα Πελετά Νότιας Κυνουρίας με γλέντι και βραβεύσεις

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 18:01
Ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας συμπράττουν για ακόμη μία χρονιά για τη διοργάνωση της 7ης Γιορτής Κρασιού την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 στις 21:30 στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός και επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά ανανεωμένη και έτοιμη να προσφέρει νέες, ευχάριστες συγκινήσεις σε όλες και όλους.
Η φετινή γιορτή αποκτά και έναν ξεχωριστό συμβολισμό εξαιτίας του τιμώμενου προσώπου, του Ιωάννη Ξερακιά, που θα βραβευτεί για την πολύχρονη προσφορά του στη μουσική παράδοση της περιοχής μας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στην 7η Γιορτή Κρασιού θα μας συνοδεύσουν μουσικά καταξιωμένοι καλλιτέχνες που υπηρετούν την πλούσια δημοτική και νησιωτική μουσική μας παράδοση. Στη συντροφιά μας θα έχουμε την ορχήστρα της Μαρίας Νομικού που θα μας μεταφέρει στο αιγαιοπελαγίτικο κλίμα, ενώ ο Διαμαντής Ρουμελιώτης θα μας ταξιδέψει στα μοραΐτικα τραγούδια του τόπου μας.
Στη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πελετιώτικο κρασί που θα προσφέρεται δωρεάν. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν διαφορετικές ποικιλίες πελετιώτικου κρασιού και να επιλέξουν το καλύτερο στον καθιερωμένο διαγωνισμό.
Ως τιμή εισόδου έχει οριστεί το ποσό των 4 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του Συλλόγου.
Καλή αντάμωση και καλό καλοκαίρι!!!