Ο ΚΟΑΤ βράβευσε την Πρόεδρο του ΚΑΑ “Παλλάδιον”

Την Πρόεδρο του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη βράβευσε  την Τετάρτη 16/1/19 η Διοίκηση του Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας “Τρίπολη” ( ΚΟΑΤ ). Αφορμή για τη βράβευση στάθηκε η ευγενική χορηγία που παρείχε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στον Κολυμβητικό Όμιλο της Αρκαδίας για την άψογη διοργάνωση του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018.

Η Πρόεδρος του ΚΟΑΤ κ. Χριστίνα Καλαθά ευχαρίστησε θερμά την κ. Καρνιαδάκη για την οικονομική στήριξη αλλά και για τη γενικότερη βοήθεια του Κολυμβητικού Ομίλου από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.



Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Πρόεδρος του ΚΟΑΤ κ. Χριστίνα Καλαθά  παρέδωσε στην κ. Καρνιαδάκη μία αναμνηστική πλακέτα και ένα τιμητικό δίπλωμα παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑΤ.

Με τη σειρά της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε τη Διοίκηση του ΚΟΑΤ για τη βράβευση και δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης με τον ΚΟΑΤ θα ενισχυθεί περισσότερο τη νέα χρονιά που ήδη διανύουμε. “Στόχος μας ως Κέντρο Αποκατάστασης είναι να βρισκόμαστε κοντά στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις τέχνες και να βοηθάμε όσο μπορούμε τους τοπικούς Συλλόγους που πράττουν έργο για τη νεολαία. Εκτός από τον ΚΟΑΤ έχουμε βοηθήσει οικονομικά την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και την ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού Α.Ο. Αυτή την πολιτική της κοινωνικής ανταποδοτικότητας θα ακολουθήσουμε δυναμικά και το 2019 στηρίζοντας αξιόλογες τοπικές πρωτοβουλίες και ενισχύοντας τον εθελοντισμό σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου” δήλωσε μετά τη βράβευσή της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Προηγούμενο άρθροΠράσινο Κίνημα | Η Ελλάδα δεν υπέβαλλε σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα
Επόμενο άρθροΔύτες στο αντλιοστάσιο του ταμιευτήρα της Τάκα για να αντιμετωπιστεί η πλημμύρα στα χωράφια (vid,ph)