Α2: Ήττα στην Καλλιθέα για τα κορίτσια του Δρομέα Qatar Gas

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 10:11
Φωτο: alex*f sport images

Ρεπορτάζ: Φώτης ΑλεξόπουλοςΣυνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δρομέα Qatar Gas το μεσημέρι της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την 13η αγωνιστική με την εκτός έδρας αναμέτρηση επί του Ίκαρου Καλλιθέας. Εξ’ αρχής η αποστολή της ομάδας της Τρίπολης ήταν πολύ δύσκολη, απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του 1ου ομίλου Νότου.
Με πολλές απουσίες στην σύνθεσή της η ομάδα του Δρομέα μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να κρατηθεί για τα καλά μέσα στο σκορ με το 13-13 του Α’ δεκαλέπτου.

Καλή εικόνα παρουσίασε η ομάδα κατά διαστήματα και στο β’ δεκάλεπτο και τις «φιλοξενούμενες» να προσπαθούν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται. Τηρουμένων των συνθηκών οι Δρομείς πάλεψαν το ματς και έδειξαν καλή εικόνα σε αρκετά διαστήματα του ματς. Στην επανάληψη και στο καθοριστικό γ’ δεκάλεπτο οι «γηπεδούχες» κατάφεραν να αποδώσουν ουσιαστικό μπάσκετ ξεφεύγοντας στο σκορ με σημαντική διαφορά. Αυτό το προβάδισμα διατήρησαν μέχρι το τέλος παρ’ όλο που οι Δρομείς κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς στην δ’ περίοδο.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 71-51
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σωτηρχέλης Κατσαπρακάκης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 14-14 (Α’), 34-26 (Β’), 56-33 (Γ’), 71-51 (Δ’).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης, Χατζηαυγουστίδης): Γιγουρτάκη 3, Στεφάτου 10, Στεφάνου 13(1), Ευμορφοπούλου 1, Τσαφαρά 10(2), Ρουμπελάκη 8, Παπαθεοδώρου, Λίτσι 13(1), Παναγιωτοπούλου 11, Τζουνοπούλου 2, Κορδαλή.

ΔΡΟΜΕΙΣ QATAR GAS (Μπαρουξή, Μπαλής): Ντρέβου 4, Μπέκα , Μοσχοπούλου 22(2), Μπαρουξή 17, Κούρτη, Κωτσιοπούλου, Τζάνη 8.