ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας| Συμμετοχή στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για το ασφαλιστικό

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 11:17

Το Νομαρχιακό Τμήμα  ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας εξέδωσε ανακοίνωση συμμετοχής στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ,για τον αντιασφαλιστικό νόμο της Κυβέρνησης.

Επίσης, το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τρίτη 11/2/2020 το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Παπαναστάσης Χρήστος, θα βρίσκεται στην Τρίπολη προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δημόσιο Τομέα.Αναλυτικά οι Ανακοινώσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2019, κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.
Απέναντι σε αυτή την πολιτική και σε αυτό το νομοσχέδιο οφείλουμε να αντιδράσουμε. Η κοινωνική ασφάλιση αφορά, συνολικά, τη ζωή των εργαζομένων, τον κόπο και τον μόχθο ολόκληρου του εργασιακού τους βίου και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την λεηλατήσει. Γι’ αυτό και ο μόνος δρόμος που μας απομένει για να ανατρέψουμε τις νέες αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις είναι ο δρόμος του αγώνα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
• Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν4387/16) και όλων των
αντιασφαλιστικών μνημονιακών Νόμων.
• Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης
• Πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων
• Δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Καμία ιδιωτικοποίηση
της Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Για την Ε.Γ.
Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας
Μαρκόπουλος Κων/νος            Μακαρούνης Δημήτριος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τρίτη 11/2/2020 το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Παπαναστάσης Χρήστος, θα βρίσκεται στην Τρίπολη.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα στον Νομό Αρκαδίας από το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για την Πανελλαδική Απεργία της 18ης Φεβρουαρίου 2020.
Ταυτόχρονα θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δημόσιο Τομέα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρκαδίας, στον οδό 25ης Μαρτίου 3 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Για την Ε.Γ.
Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας
Μαρκόπουλος Κων/νος            Μακαρούνης Δημήτριος