ΑΕΚ Τρίπολης| Εγγραφές στο Πρόγραμμα “5th Tripoli Tennis Week”

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 10:36

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, το για 5η συνεχόμενη χρονιά εντατικό πρόγραμμα τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί προσφορά σε όλα μας τα μέλη, με την ονομασία “5th Tripoli Tennis Week”. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εντατικών μαθημάτων διάρκειας μιας  εβδομάδας, το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα ενήλικα μέλη του ομίλου μας.Το πρόγραμμα είναι εντατικό, αφού τα μέλη μας θα μπορούν να αθλούνται καθημερινά από τις 19:00 έως τις 22:00, δουλεύοντας όλα τα χτυπήματα του αθλήματος και εκτελώντας αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος με την απόλυτη καρδιαγγειακή άσκηση.

Παράλληλα την συγκεκριμένη εβδομάδα θα ορισθούν, κατά προσέγγιση, τόσο τα group της επόμενης χρονιάς, όσο και το ωράριο των προπονήσεων σας. Σας περιμένουμε τις καθιερωμένες, από πέρυσι προπονητικές σας ώρες.

Αλλαγές θα γίνουν μόνο στα μεσημεριανά τμήματα για τα οποία ακολουθούν οδηγίες παρακάτω.

Οι εγγραφές καθώς και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της νέας χρονιάς θα γίνονται και θα δίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας 9-11 το πρωί και 19:00 – 22:00 ή στο τηλ 6972694448.

Ξεσκονίστε τις ρακέτες σας και ξεκινάμε …

Πατήστε ΕΔΩ,  για τις λεπτομέρειες των ωρών.…