Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και σετ πρώτων βοηθειών στη Στεμνίτσα -Δωρεά του Α.Μαρτίνου

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 18:17

Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή και σετ πρώτων βοηθειών διαθέτει πλέον η Στεμνίτσα, στην κεντρική πλατεία μετά από ευγενική χορηγία του Αθανάσιου Μαρτίουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Πρωτοβάθμια Υγεία στην ορεινή Αρκαδία – Primary Care in ArcadiaΟ κάποτε μακρινός και ουτοπικός στόχος να ενταχθούν οι τουριστικοί προορισμοί της Γορτυνίας – και γιατί όχι όλης της Αρκαδίας – στην ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, αρχίζει πια να γίνεται ζωντανή πραγματικότητα!
Η γραφική Στεμνίτσα, από σήμερα, διαθέτει συσκευή Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (AED) και set πρώτων βοηθειών, έτοιμα προς χρήση αν παραστεί ανάγκη, στην κεντρική πλατεία του χωριού.
************************************
Θερμά συγχαρητήρια, πρωτίστως, στον ακάματο ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ευγενή χειρονομία του ώστε να λάβει σάρκα και οστά η υπέροχη αυτή ιδέα, στην πρόεδρο και τη γραμματέα του σωματείου ΣΙΤΕΕΣΑ (κ. Γαρυφαλιά Σταυροπούλου-Ραχμανίδη & κ. Σαρακινιώτη Βικτωρία), στον Δήμαρχο Γορτυνίας (κ. Κούλη Ε.), στον αντιδήμαρχο (κ. Μπαρούτσα Ν.), στον Πρόεδρο της ΤΚ Στεμνίτσας (κ. Βογιατζή Δ.), που βοήθησαν να καρποφορήσει η ιδέα αυτή και σε εκείνους που τολμούν να ονειρεύονται και έσπειραν την ιδέα της ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ σε άλλο ένα χωριό της μαγικής ορεινής Αρκαδίας