Αυτοψία Γιαννακούρα σε εκτελούμενα έργα- Βατός ο δρόμος μετά τα Λαγκάδια (vid,ph)

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 18:31

Περιοδεία σε χωριά της Αρκαδίας πραγματοποίησε την Δευτέρα 8 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννη Σταματάκο και μηχανικούς της Περιφέρειας.

Πρώτος σταθμός η Βλαχέρνα, όπου είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Παναγιώτη Παπαχρόνη, τον Πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Κολλίντζα και μηχανικούς του Δήμου, ώστε να δουν πώς θα κατασκευαστούν παράλληλα με το έργο του ηλεκτροφωτισμού του κεντρικού δρόμου του χωριού και πεζοδρόμια για την ασφάλεια των κατοίκων.Ένα θέμα, που όπως ειπώθηκε, από τον κ. Κολλίντζα και τον κ. Παπαχρόνη ταλαιπωρεί για χρόνια τους κατοίκους και μάλιστα έχουν συμβεί και δυστυχήματα.

Το έργο του ηλεκτροφωτισμού θα ξεκινήσει άμεσα και βρέθηκαν και λύσεις για την κατασκευή κρασπέδων ώστε να γίνει μεγαλύτερη η ασφάλεια για τους κατοίκους.

Τόσο ο κ. Παπαχρόνης όσο και ο κ. Κολλίντζας ευχαρίστησαν την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Τατούλη και τον κ.Γιαννακούρα για το ενδιαφέρον τους για το χωριό της Βλαχέρνας, ενώ από τη δική του πλευρά ο κ. Γιαννακούρας σημείωσε μόνο πως παρόλο που τα έργα αυτά είναι αρμοδιότητα των δήμων, δεν βάζουν στεγανά και όπου μπορούν παρεμβαίνουν προς όφελος των πολιτών.

Στην συνέχεια ο κ. Γιαννακούρας επισκέφτηκε την περιοχή των Λαγκαδίων, όπου εκτελούνται εργασίες για την αποκατάσταση της κατολίσθησης και της καθίζησης που συνέβησαν από την κακοκαιρία στο δρόμο μετά το χωριό των Λαγκαδίων και ανακοίνωσε πως από αύριο Τρίτη ο δρόμος θα είναι βατός για τα μικρά οχήματα και τις επόμενες μέρες θα δοθεί επίσημα στην κυκλοφορία αφού γίνουν κάποιες εργασίες ακόμα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι είδε από κοντά, την ολοκλήρωση των εργασιών στο Γεφύρι των Λαγκαδίων, τις εργασίες ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο του Βαλτεσινίκου, ενώ στη Νυμφασία (στην είσοδο του χωριού) οι στύλοι ηλεκτροφωτισμού έχουν ήδη τοποθετηθεί και το έργο έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε φωτογραφικό υλικό (και το νέο γεφύρι Λαγκαδίων) και βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κολλίντζα, του κ. Παπαχρόνη και του κ. Γιαννακούρα.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Montag, 8. April 2019