Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο 3ο σύστημα προσκόπων Τρίπολης (ph/vid)

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 16:51

Αγιασμός για τη νέα προσκοπική χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (22/09) στον χώρο τους 3ου συστήματος προσκόπων Τρίπολης στην οδό Μητροπολίτου Δανιήλ…

Γονείς, λυκόπουλα, πρόσκοποι και φίλοι του συστήματος βρέθηκαν εκεί για τον καθιερωμένο αγιασμό, αλλα και για να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση που είχαν ετοιμάσει ανιχνευτές από την δράση που πραγματοποίησαν στην Ικαρία.Τα παιδιά μίλησαν για την μοναδική εμπειρία που έζησαν στο νησί και την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων, ενώ παρουσίασα και οπτικοακουστικό υλικό από τα όσα έκαναν (έρευνες, δράσεις προσφοράς κτλ) κατά τις ημέρες της διαμονής τους στο νησί.

Η κα.Σταματίνα Φριτζήλα, αρχηγός της τρίτης αγέλης λυκόπουλων Τρίπολης μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για το τι σημαίνει προσκοπισμός αλλά και για τις νέες δράσεις που προγραμματίζονται για την φετινή χρονιά. «Χαιρόμαστε που κάνουμε κάτι καλό για τα παιδιά και που μέσω του προσκοπισμού μαθαίνουν τόσα πράγματα. Για εμάς τους μεγαλύτερους ο προσκοπισμός είναι πλέον τρόπος ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.