Αγιασμός για τον νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο του Πανθυρεατικού. Αγώνας με την Κ20 του Αστέρα (vids,ph)

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 12:09

Τατούλης: Ανακοίνωσε και νέες αθλητικές υποδομές στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με τουριστική κατεύθυνση

Ευχαριστίες Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Τάκη Μαντά για τις υποδομές1-5 έληξε (για την ιστορία) ο φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Πανθυρεατικού και της Κ20 του Αστέρα

Τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη και στον Πρόεδρο του Αστέρα Γ.Μποροβήλο

Αγιασμός για τον νέο χλοοτάπητα που κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο γήπεδο του Πανθυρεατικού, στο Άστρος, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Ο νέος χλοοτάπητας εντάσσεται στο πλαίσιο πολλών παρεμβάσεων που θα γίνουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αθλητικούς χώρους της Βόρειας Κυνουρίας, ενώ ανακοινώθηκαν από τον κ.Τατούλη και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή, με τουριστική κατεύθυνση, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Στο γήπεδο του Πανθυρεατικού θα κατασκευαστεί και στέγαστρο, ενώ θα γίνουν γήπεδα και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Κυνουρίας, για τις οποίες ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ.Τατούλη.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με πλακέτες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ενώ ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Πανθυρεατικού και της Κ20 του Αστέρα, ο οποίος έληξε 1-5 (υπέρ της ομάδας της Κ20 του Αστέρα).

Ο κ.Τατούλης ανακοίνωσε και οδικά έργα που θα γίνουν στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τον αγιασμό και τους χαιρετισμούς για το έργο στο γήπεδο του Πανθυρεατικού, αποσπάσματα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα και δηλώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Ρουμελιώτη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιώργο Μπακούρη και Γιάννη Κατσίρη για τις αθλητικές υποδομές στη Βόρεια Κυνουρία.

Αγιασμός στο νέο χλοοτάπητα γηπέδου Πανθυρεατικού