Άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ τράπεζας στο Λυγουριό (vid)

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 14:47

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ).Σήμερα (4.11.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λυγουριό Αργολίδας, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν υποκατάστημα τράπεζας και αφού προκάλεσαν έκρηξη στο τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.), αφαίρεσαν χρήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το argolikeseidhseis.gr, «Άγνωστοι περί τις 2:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017 ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, πήραν τα χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία εκτιμάει πως οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε καμένο περίπου 1,5 χιλιόμετρα έξω από το χωριό σ΄έναν παράδρομο, όμως έχει καεί ολοσχερώς και είναι δύσκολο να βρουν το οτιδήποτε, ούτε και οι πινακίδες δεν φαίνονται. Αν είναι το αυτοκίνητο με το οποίο και έσπασαν την τζαμαρία τότε εκεί υπήρχε δεύτερο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

Άγνωστο το ποσό το οποίο περιείχε το μηχάνημα και αφαίρεσαν οι δράστες. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες όπως επίσης περιμένουν τους ειδικούς στα εκρηκτικά προκειμένου να μάθουν με τι υλικό ανατίναξαν το μηχάνημα.

Στην ΑΔ Αργολίδας το όχημα των δραστών που ανατίναξαν το ΑΤΜ στο Λυγουριό

Στην αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες που τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν και ανατίναξαν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Οι δράστες μετά την κλοπή έβαλαν φωτιά στο όχημα που χρησιμοποίησαν για να καλύψουν τα ίχνη τους και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Το αυτοκίνητο τύπου τζιπ θα ελεγχθεί από τους αρμόδιους των εγκληματολογικών εργαστηρίων για πιθανά ίχνη των δραστών, ενώ αστυνομικές πηγές εικάζουν πως το όχημα είναι κλεμμένο.

Πηγή φωτο: STUDIO B&G Γ. ΡΑΣΣΙΑΣ – Ε. ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Πηγή βίντεο: argolikeseidhseis.gr