Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της μητέρας του πρ. αντιδημάρχου Τρίπολης, Σωτ. Παπαδημητρίου

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 12:46

«Φύλλο και φτερό» έκαναν άγνωστοι διαρρήκτες το σπίτι της μητέρας του Δημοτικού Συμβούλου και πρ. αντιδημάρχου Τρίπολης, Σωτήρη Παπαδημητρίου, στο χωριό Αραχαμίτες, όπως γνωστοποίησε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ο κ. Παπαδημητρίου, μέσω ενός οργισμένου κειμένου, προτείνει να ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στα χωριά, ώστε παράλληλα να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των λιγοστών τους κατοίκων και επίσης να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης που θα δρουν άμεσα όταν αντιλαμβάνονται οτιδήποτε ύποπτο.Η ανάρτηση του Σωτήρη Παπαδημητρίου:

«Αυτή η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Τέλος η ανοχή στους ανεκδιήγητους ψευτοκλεφτες.

Σε ένα χωριό 23 κατοίκων, στις Αραχαμίτες, όπως και σε όλα τα χωριά αλλά και τις πόλεις, δρουν ανενόχλητοι κατσαπλιαδες. Δεν είναι η λεία που θα πάρουν. Είναι η ταραχή που προκαλούν.

Αυτή τη φορά θύμα η μητέρα μου. Μόνη της στο χωριό, τρέμει να μείνει μόνη της στο σπίτι πλέον, αφού είχε αντικρίσει τους κατσαπλιαδες να βγαίνουν απ το παράθυρο του σπιτιού.

Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Πρέπει να δράσουμε άμεσα. Να γίνουμε ασπίδα προστασίας όλοι ενάντια όλων αυτών των ενεργειών, που προκαλούν τρομοκρατία και επιφέρουν ερήμωση.

Βλέπουμε άγνωστο όχημα; βλέπουμε άγνωστα πρόσωπα να περιφέρονται άσκοπα στα χωριά μας; τους ρωτάμε τι θέλουν. Τους καταγράψουμε και εν ανάγκη οι πιο νέοι, τους ακινητοπιούμε μέχρι να πειστουμε ότι δεν πρόκειται για κατσαπλιαδες.

Ανοχή τέλος. Ομάδες περιφρουρησης».