Άγνωστοι επιτέθηκαν, χτύπησαν και προπηλάκισαν τον Κ. Ζουράρι στο συλλαλητήριο (vid)

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 20:18

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έδωσε το “παρών” στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Συγκεντρωμένοι καθύβρισαν και χτύπησαν τον τέως υφυπουργό Παιδείας, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Σχολιάζοντας τον προπηλακισμό κατά του Κώστα Ζουρίαρι, η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου έκανε λόγο για «φασιστική συμπεριφορά».

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια. Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

Δείτε το βίντεο από το ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας:

Κυνηγημένος έφυγε από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο Κώστας Ζουράρις. Οργισμένη ομάδα διαδηλωτών τον αποδοκίμασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει.. Περίπου 150 μέτρα χρειάστηκε να τρέξει ο κ.Ζουράρις για να γλυτώσει το λιντσάρισμα.Την τελευταία στιγμή, άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα της αστυνομίας και έτσι φυγαδεύτηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Περισσότερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του AtlasTV, στις 21.00

Posted by ATLAS TV on Sonntag, 21. Januar 2018