Αγώνας Ποδοσφαίρου Σάλας διεξήχθη μεταξύ 124 ΠΒΕ και ΕΤΗΜ (+ph, vd)

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 17:29
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το πρωί της Τρίτης 18/02 διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις 5Χ5 του fairplay ο αγώνας για το Κύπελλο Πολεμικής Αεροπορία στο άθλημα του Ποδοσφαίρου Σάλας (5×5), ανάμεσα στην ομάδα της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης και του Εργοστασίου Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών Μέσων.

Ο αγώνας ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 και μετά από ένα ενδιαφέρον σε εξέλιξη παιχνίδι η 124 ΠΒΕ επικράτησε τελικά με σκορ 5-2. Οι «γηπεδούχοι» ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση καταφέρνοντας να προηγηθούν με σκορ 2-0. Στη συνέχεια η 124 ΠΒΕ έχοντας τον έλεγχο στο ματς διατήρησε το προβάδισμα παρά την αντίδραση του ΕΤΗΜ που σημείωσε δύο τέρματα και έφτασε στην τελική επικράτηση. Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία φιλοξενήθηκε από τους ανθρώπους του fairplay στις εγκαταστάσεις του.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ηλίας Παντελής (Αθηνών).

124 ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Ιατρόπουλος Γ., Μάνος Κ., Τριανταφύλλου Δ., Παράσχης Α., Σιούζος Α., Μαγουλάς Β., Καράμπελας Θ., Φέστας Κ..

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ: Αθανασιάδης Γρ., Κουσκούτης Στ., Ξαστερούλιας Χ., Μπαλάρας Ν., Τετζαλίδης Ε., Σκόνδρας Ν., Κοσμίδης Κ., Ηλίας Χ.