Ακόμη δύο υποψήφιες ανακοίνωσε ο Δημήτρης Βόσνος

Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 16:56
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Ακόμη δύο υποψήφιες ανακοίνωσε ο υποψήφιος για το Δήμο Τρίπολης, κ. Δημήτρης Βόσνος. Οι δύο γυναίκες, εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τους μέχρι σήμερα ανακοινωθέντες υποψηφίους/φίες με το συνδυασμό του. Πρόκειται για την κα Σουσάνα Γιαννούλη, καθώς και την κα Κωνσταντίνα Νασιάκου.

Αναλυτικότερα τα βιογραφικά των νέων υποψηφίων του κ. Βόσνου έχουν αναλυτικά ως εξής:

ΣΟΥΣΑΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Η Σουσάνα Γιαννούλη γεννήθηκε το 1961 στο Camden Αυστραλίας. Σε ηλικία 7 ετών ήρθε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε να φοιτά στο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού Μαντινείας και ολοκλήρωσε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το 1980 αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης (Θηλέων) και εισήχθη την ίδια χρονιά στο ΚΑΤΕΕ Λάρισας, τμήμα Γεωπονίας από όπου αποφοίτησε το 1983.

Το 1984 εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης, εκπληρώνοντας το όνειρό της, από όπου και αποφοίτησε το 1986. Ως Δασκάλα υπηρέτησε  σε μονοθέσια και ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία του Νομού Αρκαδίας (Δόξα Γορτυνίας- Πάπαρη –Βλαχοκερασιάς- Κάτω Δολιανά- Παλλάντιο).

Το 1997-1998 παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα «Εξομοίωσης Πτυχίου» του Ελληνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε, από το 1999 και για 15 έτη,  στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2014. Συμμετείχε στην εκπαίδευση ενεργά στην διοργάνωση ποικίλων προγραμμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑΣΙΑΚΟΥ

Η Κωνσταντίνα Νασιάκου γεννήθηκε στην Τρίπολη. Έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Βουνό Τεγέας. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Τεγέας και τον ίδιο χρόνο εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Η παιδεία στον Αριστοτέλη και στον Πλάτωνα».

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι μέλος της «Φιλοσοφικής Εταιρείας των Αθηνών». Έχει διδάξει σε μεγάλα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Υπήρξε Γραμματέας του Δ.Σ  του Συνδέσμου Επιστημόνων Τεγέας και είναι μέλος του Χορευτικού Συλλόγου («Η Τεγέα»). Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.