Θέμα ΔΡΤ | Οσα ισχύουν στην υπόθεση Μπαράλες και Άρη (ηχητικό)

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 20:30

Είναι δεδομένο πως ο Χερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε ψηλά τον πήχη για τη θέση του επιθετικού, απέτυχε σε αρκετές προσεγγίσεις παικτών, όμως συνεχίζει να θέλει φορ από το πάνω ράφι.

Στην αθλητική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Με μια μπάλα στο χέρι», με τον Κώστα Μακαρούνη, ακούσατε για την προσέγγιση του Άρη στην ομάδα του Αστέρα, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Αρκάδων, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο.Αλλωστε λίγη ώρα αργότερα, επιβεβαίωσε την επαφή και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, με δηλώσεις του σε σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στην ΔΡΤ ο ρεπόρτερ του Άρη, Παναγιώτης Γκαμπράνης, οι «κίτρινοι» κυνηγούν περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό (έχει σημασία η ερώτησή μας αν πρόκειται και για Έλληνα) και αν αυτές ναυαγήσουν, τότε θα «φορτσάρουν» για το Μπαράλες, ψάχνοντας τη φόρμουλα της συμφωνίας, καθώς ρόλο στο σίριαλ παίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως έχει γίνει αρκετές φορές και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Τα οικονομικά δεδομένα του Άρη είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να φτάσουν σε εξωπραγματικά νούμερα, όμως και ο Αστέρας δεν θα αφήσει έτσι τα πράγματα, χωρίς πρώτα να έχει εξασφαλίσει τον αντικαταστάτη του Αργεντινού.

Πάντως, αν πουληθεί ο Μπαράλες, θα μιλάμε για τη δεύτερη πώληση του ποδοσφαιριστή από την ίδια ομάδα, κάτι που σίγουρα δεν βλέπουμε συχνά.

Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές, μιας και το τέλος των μεταγραφών πλησιάζει.

Ακούστε όσα ειπώθηκαν στην αθλητική εκπομπή «Με μια μπάλα στο χέρι»