Αμαρυλλίς: Ένας λόγος παραπάνω – Πρώτη μετάδοση

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 13:20

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ «ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

Μουσική: Ηλίας Καμπακάκης
Στίχοι: Ελένη ΓιαννατσούλιαΑκόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου!

Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!

Αμαρυλλίς – Ένας Λόγος Παραπάνω (Teaser)

Έρχεται ολοκαίνουργια επιτυχία από την Amaryllis με τίτλο "Ένας Λόγος Παραπάνω"! 🎵Μουσική: Ηλίας ΚαμπακάκηςΣτίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια👉 Από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στον Love Radio 97,5 Athens στην Αθήνα, στο Κοσμοράδιο 95,1/Cosmoradio 95,1 στην Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα της περιφέρειας! Μείνετε συντονισμένοι! #enaslogosparapano #amaryllis #staytunedΗλίας Καμπακάκης Official Eleni Giannatsoulia

Gepostet von Minos Emi am Mittwoch, 20. Februar 2019

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ “ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ”

Η Αμαρυλλίς συναντά και πάλι τον Ηλία Καμπακάκη τρία χρόνια “Αργότερα” από την πρώτη τους συνεργασία σε ένα νέο τραγούδι και μας δίνουν “Έναν λόγο παραπάνω” να το ακούσουμε και να το αγαπήσουμε.

Το “Ένας λόγος παραπάνω” υπογράφεται μουσικά από τον Ηλία Καμπακάκη και “ντύνεται” στιχουργικά από την Ελένη Γιαννατσούλια, το “δίδυμο των επιτυχιών” που μας έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια.

Μετά από τα δύο τελευταία singles “Ενδεχόμενο” & “Όλα επιτρέπονται” ένα νέο, ξεχωριστό τραγούδι έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό της Αμαρυλλίς δίνοντας ακόμα έναν λόγο παραπάνω να αγαπηθεί.

Την επιμέλεια της παραγωγής έκανε ο Γιάννης Δουλάμης και την ενορχήστρωση ο Λεωνίδας Τζίτζος.

Για όλους αυτούς τους λόγους… ακούστε δυνατά το καινούργιο τραγούδι της Αμαρυλλίς!