Άμεση προώθηση αθλητικών έργων στο Δήμο Τρίπολης!

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 22:09

Από την αποψινή διαδικτυακή επικοινωνία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη με τους δημότες των οποίων τις ερωτήσεις απάντησε, υπήρξαν και ενδιαφέρουσες ειδήσεις σχετικά με τα αθλητικά έργα στο Δήμο, αλλά και το δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημότη για τα άμεσης προτεραιότητας αθλητικά έργα του Δήμου, ο κ. Τζιούμης σχολίασε ότι προωθούνται τα έργα που εντάχθηκαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή μέσω του «Φιλόδημος ΙΙ», όπως η αντικατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης, τα έργα στο κλειστό κολυμβητήριο, καθώς και τα γήπεδα 5Χ5 σε Βλαχέρνα και Κανδήλα. Τα παραπάνω έργα βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης και σε κάποια είτε έχει προκύψει ανάδοχος, είτε πρόκειται αυτό να συμβεί το επόμενο διάστημα.Ο κ. Τζιούμης σχολίασε επίσης και το σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου Φιλικών, για το οποίο υπάρχει δέσμευση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα. Τέλος έκανε λόγο για την ολοκλήρωση σύντομα του γηπέδου Τεγέας.

 

Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο για το γήπεδο Αστέρα…

Ο κ. Τζιούμης απάντησε και σε ερώτηση δημότη για το δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ντροπή για την πόλη μας», κάτι που είχε σχολιάσει ο Δήμαρχος παλαιότερα είτε στο Δημοτικό συμβούλιο, είτε σε συνεντεύξεις.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Τρίπολης σχολίασε ότι η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευτεί ότι θα τον φτιάξει και πρόσθεσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να πει πως την Τετάρτη (03/06) καιρού επιτρέποντας, ξεκινούν τα έργα στον συγκεκριμένο δρόμο.