Άμεση σύγκληση του ΔΣ Μεγαλόπολης για την τηλεθέρμανση ζητά η “Νέα Αρχή”

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 13:08

Η δημοτική παράταξη Μεγαλόπολης ΝΕΑ ΑΡΧΗ , ζητάει την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, για την Τρίτη 19-05-2020 και ώρα 19:30,  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου«Πολύβιος» με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης και τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας για τα δίκτυα Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη.

Δείτε αναλυτικά το σχετικό αίτημαΠΡΟΣ :  τον   κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

                                                          ds@megalopoli.gr & pds@megalopoli.gr

 

ΘΕΜΑ : ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 

 

Στις 15.05.2020 ημέρα Παρασκευή, με γραπτή μας αίτηση της Παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», το 1/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ορίζει το άρθρο 67 παρ. 2 του ν. 3852/2010 Καλλικράτης και του άρθρου 74 παρ. 2 του ν. 4555/2018 Κλεισθένης.

 

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, για την Τρίτη 19-05-2020 και ώρα 19:30,  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Πολύβιος» με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης και τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας για τα δίκτυα Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη.

Στη συνεδρίαση αυτή παρακαλούμε όπως κληθούν να παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης κος Ιωάννης Μπουγιούκος και η Διευθύντρια της Τηλεθέρμανσης κα   Νίκη Δράκου.

 

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Νέα Αρχή»

 

Μιχόπουλος Κωνσταντίνος

Δημόπουλος Νικήτας

Αθανασόπουλος Σταύρος

Καρατζαφέρης Φώτιος

Κουρής Ηλίας

Κουρουνιώτης Βασίλειος

Κακκαβάς Πολύβιος

Μπάζιος Ιωάννης

Γιώτης Δημήτριος