Η άμυνα «πρόδωσε» τον Αρκαδικό στην Καρδίτσα – Ήττα με «κατοστάρα»

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 10:05
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORT IMAGES.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος 

 

 

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τη διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής το Σάββατο και η ομάδα του Αρκαδικού καλούνταν να δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς στην Καρδίτσα με την τοπική ομάδα. Ένα παιχνίδι θα έλεγε κανείς ακόμη και επιβίωσης καθώς το πρωτάθλημα οδεύει προς την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

Αγωνιστικά η ομάδα της Τρίπολης αποδείχθηκε ιδιαίτερα κακή αμυντική κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και ουσιαστικά κρίθηκε η αναμέτρηση. Με μεγάλη αποτελεσματικότητα στο να δημιουργήσει και να σκοράρει απέναντι στην κακή αμυντική συμπεριφορά του Αρκαδικού η Καρδίτσα κατάφερε να πετύχει 60 πόντους στον Αρκαδικό στο α’ μέρους έχοντας ουσιαστικά χτίσει μια διαφορά 19 πόντων.

Με τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαν αποκτήσει στην επίθεση στο α’ μέρους οι «γηπεδούχοι», τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού στο ματς δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στην επανάληψη όχι να διατηρήσουν αυτό το μεγάλο προβάδισμα, αλλά και να αυξήσουν τη διαφορά στο τέλος πάνω από τους τριάντα πόντους, οδηγώντας την ομάδα της Τρίπολης σε μια βαριά ήττα, που φαίνεται ότι θα έχει συνέπειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 100-67.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρικόπουλος-Συμεωνίδης-Τσιρτσιμάλης (Τέγα)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-18 (Α’), 60-41 (Β’), 82-57 (Γ’), 100-67 (Δ’).

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Τζήμας): Τζόρτζεβιτς 18, Λεπενιώτης, Ψαρόπουλος 9(2), Τεπετίδης 2, Μαυρογιάννης 12, Παππάς 6(2), Αμπαράς 9(2), Καμαριώτης 8(1), Παπαδόπουλος 6, Τριχόπουλος 11(3), Θέος 12(2), Κουρέπης 7.

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Δεσποτάκης): Μπιζούκας 4, Βλάχος, Λυμπερέας 2, Σίνης 12 (1), Μούκας 5, Προδρόμου 3, Μαραγκάκης 9(3), Τζαϊδάς, Πελτιέρ 11(1), Γαρμπής 10, Αποστολίδης, Τζουγκαράκης 11.