Ανακαινίστηκαν οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης (+ph, vd)

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 17:04
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Ηλίας Κούρος, προκειμένου να κάνουν αυτοψία στην ανακαίνιση που έγινε, τόσο στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου με τα βάρη, όσο και στις τουαλέτες του κοινού.

Οι τοίχοι στην αίθουσα με τα βάρη που είχαν πολλά προβλήματα λόγω της υγρασίας, καθαρίστηκαν και βάφτηκαν, ενώ επισκευάστηκαν και οι τουαλέτες, που είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές από αγνώστους και βάφτηκαν οι τοίχοι στο εσωτερικό τους.ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, αναφέρθηκε στις εργασίες ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένονται οι υπογραφές των συμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου, για την αντικατάσταση του ταρτάν και για την ανακαίνιση της κερκίδας. Η πρώτη σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα και η δεύτερη στη διάρκεια του Ιανουαρίου.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Επίσης, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην αναζήτηση πόρων για την χρηματοδότηση της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης, ενώ, τέλος, έκανε αναφορά και στην ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου ανακαίνισης των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ, τένις και βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, Ηλίας Κούρος, αναφέρθηκε λεπτομερώς στις εργασίες ανακαίνισης που διεξήχθησαν το τελευταίο διάστημα, ενώ γνωστοποίησε την πρόθεση του Δήμου Τρίπολης να παραχωρήσει μόνιμο γραφείο στον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ, με την προοπτική να υπάρξει ακόμη και απινιδωτής, που θα μπορεί να σώσει ζωές σε κάποιο έκτακτο περιστατικό.