ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 15:19
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗΟ ΣΚΑΪ μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ανά την Ελλάδα :

1. ΣΚΑΙ Ζακύνθου 90,2. Σημείο δράσης: Καμάρα Αγίου Λαζάρου (περιοχή Λούμπα).

2. Ράδιο Μεσσήνη 93.0. Σημείο δράσης: Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου στην Καλαμάτα

3.Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5. Σημείο δράσης: Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση απορριμμάτων. Με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο».

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Καλούνται όλοι οι οποίοι έχουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση να τις φέρουν στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολη το Σάββατο 16 Οκτωβρίου από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τη 01.00 το μεσημέρι.

Εκεί θα βρίσκονται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών τα οποία θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας.

Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α), ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, τηλεοράσεις τηλέφωνα κ.α.).

Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών. Έτσι αυτόματα θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε ένα laptop turbo x (τούρμπο εξ) προσφορά των καταστημάτων «Πλαίσιο». Η κλήρωση θα γίνει στις 12.45 ακριβώς. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από την εταιρεία «Πλαίσιο» για την απόκτηση του δώρου του.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στο Βύρωνα αλλά και στις 3 πόλεις της περιφέρειας: Ζάκυνθο-Καλαμάτα και Τρίπολη.

Σε 4 πόλεις της Ελλάδας ανακυκλώνουμε ταυτόχρονα.

Το σλόγκαν μας;

Δώσε νόημα στα σκουπίδια

Τίποτα δεν πάει χαμένο