Ανακοίνωση «Ανεξάρτητης Κίνησης» για συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής στο Δήμο Γορτυνίας

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 17:37

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Γορτυνίας» με σκοπό τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής στο Δήμο Γορτυνίας.

Αναλυτικά η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ανεξάρτητη Κίνηση
Δημοτών Γορτυνίας
6974 359983 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με υπομονή και επιμονή θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του οριζόντιου οδικού άξονα της Πελοποννήσου Ολυμπία – Βυτίνα – Μυκήνες – Ναύπλιο. Χρειάστηκε να περάσουν έξι πολύτιμοι μήνες να έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα μετά από ανοιχτή πρόσκληση προς τους πολίτες της Γορτυνίας από τον Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γορτυνίας για σύσκεψη με αυτό το θέμα στις 29-2-2020 στα Τρόπαια.

Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, η παροιμία πως «και ο άγιος φοβέρα χρειάζεται». Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις αρνητικές για την περιοχή μας. Στις 10 Φλεβάρη συζητήθηκε τελικά το θέμα και περίτρανα φάνηκε πως η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε πρόταση, ούτε στρατηγική είχε για το θέμα. Συγκροτήθηκε επιτροπή από τους επικεφαλής των παρατάξεων και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για να επεξεργαστεί σχέδιο παρέμβασης και διεκδίκησης ενός αιτήματος που απασχολεί τη μισή Πελοπόννησο.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός μαζικού κοινωνικού και πολιτικού κινήματος που θα ζητήσει τη λύση ενός αιτήματος που ενδιαφέρει άμεσα και τη Γορτυνία. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και πως άμεσα η επιτροπή θα δημοσιοποιήσει τις πρωτοβουλίες που θα πάρει.

Καλούμε όλους τους Γορτύνιους να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γορτυνίας σε ένδειξη καλής θέλησης και πιστή στη συγκρότηση ενός μετώπου από όλους τους ενδιαφερόμενους αναβάλει τη σύσκεψη της 29-2-2020 και ελπίζει ότι δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει μόνη της.

Καλεί τους φίλους και τα μέλη της και όλους τους Γορτύνιους να συμμετάσχουν στην κοινή διαπαραταξιακή Δημοτική Επιτροπή και να την στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους.

13-2-2020».