Ανακοίνωση από τη «Νέα Πελοπόννησο» με αιχμές κατά Μπέζου και Αλειφέρη

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 18:14

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» αφήνει αιχμές κατά του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γιώργου Μπέζου και της νυν διοικήτριας κας Ελένης Αλειφέρη. Αφορμή αποτέλεσε το φωτογραφικό στιγμιότυπο των δύο προαναφερθέντων κατά την εκδήλωση παράδοσης – παράλαβής της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας, το οποίο και συμπεριλήφθηκε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση με λεζάντα: «Όπως λέει ο λαός: Μία φωτογραφία….χίλιες λέξεις!!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου» αναφέρει χαρακτηριστικά:«Οι προεκλογικές πολιτικές συμφωνίες της “αποστασίας και της λάσπης”, που προεκλογικά συκοφάντησαν και σπίλωσαν την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη είχαν συγκεκριμένους “πρωταγωνιστές”. Και όσο και αν κάποιοι προσπαθούσαν επιμελώς να τις αποκρύψουν, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι κάποια στιγμή θα αποκαλύπτονταν…

Η εξόφληση των πολιτικών γραμματίων είναι πάντα η… τελευταία πράξη στις “πολιτικές σκευωρίες”. Στην περίπτωση της παρακάτω φωτογραφίας που είδε το φως της δημοσιότητας, οι… πρωταγωνιστές που επέλεξαν να “ποζάρουν”, ο πρώην διοικητής και η νυν διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αγνοούν προκλητικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ, αφού δεν μπορούν να κρύψουν τη… χαρά τους!!».