Ανακοίνωση ΕΟΔ Αρκαδίας για βράβευση από Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 16:58

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου βράβευσε μία Εθελοντική Ομάδα σε κάθε νομό. Για τους νομούς Αρκαδίας και Λακωνίας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είχε την τιμητική της. Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας σχολίασε τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί τιμή η αναγνώριση του εθελοντικού της έργου και παράλληλα κινητήριος δύναμη!

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η αναγνώριση του εθελοντικού έργου μας είναι η κινητήριος δύναμη μας.Αποτελεί τιμή για τους εθελοντές της ομάδας μας η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας οι Αρχές. Οι κόποι για μια σωστή κατάρτιση και η επιχειρησιακή μας ετοιμότητα φέρνουν τους καρπούς της ικανοποίησης.

Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του πολίτη προσφέροντας Εθελοντικά τις υπηρεσίες μας στηρίζοντας τον κρατικό μηχανισμό υπό τις εντολές της Πολιτικής Προστασίας, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Δεσμοί Αιματος» από την Αργολίδα, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα «Γαία» από την Μεσσηνία,

ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών από την Κορινθία και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ως Οργανισμός για την μακροχρόνια εθελοντική προσφορά του στο Πανελλήνιο.

Όλοι εμείς οι Εθελοντές από κάθε σύλλογο και από κάθε σκοπιά προσφοράς ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα όπως και όλο το προσωπικό της Γενικης Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου για αυτήν την πρωτοβουλία και φυσικά τους αντιπροσώπους των Θρησκευτικών και Πολιτικών Αρχών της Περιφέρειας και της πόλης μας όπως επίσης και τους αντιπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την τιμή που μας έκαναν και παρευρέθηκαν σε αυτήν την τελετή βράβευσης!

Μην μένεις θεατής, γίνε εθελοντής!».