Ανακοίνωση Ταλούμη και Παπαϊωάννου για την περιπέτεια τους με τον covid

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 20:31

Με ανακοίνωσή τους οι κύριοι Κώστας Ταλούμης  και Πολυχρόνης Παπαϊωάννου, αναφέροντας στην περιπέτεια τους με τον covid και την αποθεραπεία τους αναφέρουν:

Πρόσφατα από κάποιο φίλο, πέρασα και εγώ όπως χιλιάδες άλλοι, την νόσο του covid.Σχεδόν ταυτόχρονα (και από τον ίδιο φίλο), υπήρξε ασθενής και άλλος φίλος που είχαμε μια κοινή πορεία στην θεραπεία. Αρχικά σπίτι, κατόπιν για 8 μέρες στο νοσοκομείο (και οι 2 σχεδόν ταυτόχρονα) και κατόπιν στο σπίτι, μέχρι την αποθεραπεία μας.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί, για τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές και όλο εν γένει το προσωπικό στα Δημόσια Νοσοκομεία για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας. Θα ήθελα να προσθέσουμε και την δική μας, προσωπική πλέον εμπειρία, γι’αυτό το θέμα, γιατί δυστυχώς έχουμε μάθει μόνο να μεμψιμοιρούμε, να κάνουμε κριτική και να ντρεπόμαστε να πούμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει μήπως κάποιος το μεταφράσει όπως τον συμφέρει.

Επειδή η ηλικία μας και η διαδρομή μας, μας επιτρέπει να αγνοούμε αυτά, καταθέτουμε την κοινή μας προσωπική εμπειρία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το Νοσοκομείο μας.

Ολο το προσωπικό του Νοσοκομείου, από τον επικεφαλής λοιμοξιολόγο Κο Νίκου Παρασκευά, την Πνευμονολόγο Κα Μπόζνου Καλλιόπη, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τις καθαρίστριες, όλοι ο καθένας και η κάθε μία από το πόστο του, αγόγγυστα, με το χαμόγελο και με επαγγελματική πληρότητα, ισότιμα σε όλους τους ασθενείς (χωρίς την παραμικρή διάκριση), τους αντιμετώπιζαν με χαμόγελο, αισιοδοξία, με μια καλή κουβέντα, που τόσο έχουν ανάγκη όλοι οι ασθενείς τις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν.

Ολοι άψογοι, σε όλους τους τομείς, αξίζουν τα δημόσια συγχαρητήριά μας και προσθέτουμε τα χειροκροτήματά μας με όλο τον κόσμο προς τιμήν τους.

Μακάρι όλοι να δούλευαν έτσι.

Ευχαριστούμε και επειδή δεν θέλουμε να νομίζουν ότι ανώνυμα τα γράφουμε, προσυπογράφουμε.

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΛΟΥΜΗΣ
  2. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ (κάτοικοι Τρίπολης)”