Aνακοίνωση Μ. Σφυρή για το νερό στο Βαλτεσινίκο

Με αφορμή το χθεσινό δελτίο τύπου της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων του Βαλτεσινίκου θεωρώ φρόνιμο και σωστό να απαντήσω έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν εντυπώσεις που κάποιοι από άγνοια ή για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς προσπαθούν να μεταδώσουν.

1) Η πρόταση την οποία υπέβαλλα στην κρίση των παρευρισκόμενων στη γενική συνέλευση του χωριού διατυπώθηκε επωνύμως από πλευράς μου και σε καμία των περιπτώσεων δεν αποσκοπούσε σε συναλλαγές ή όποια άλλη ορολογία χρησιμοποιούν οι γράφοντες του σχετικό δελτίο τύπου.Ουσιαστικά πρόκειται για μια παρέναιση προκειμένου να αμβλυθούν οι αντιδράσεις και υπό το πνεύμα συνεργασίας και συνέναισης να καθοριστούν επόμενες κινήσεις.
2) Φυσικά και ουδέποτε πρότεινα διαγραφή ή ακύρωση του κανονισμού ύδρευσης αλλά την υιοθέτηση τυχόν βελτιωτικών αποφάσεων και εφόσον αυτές γίνονταν από το ανώτατο δημοτικό όργανο του δήμου (δημοτικό συμβούλιο).
3) Η πρότασή μου επαινέθηκε τόσο από τους πάτερ Θεμιστοκλή Δουρίδα ο οποίος τυγχάνει και προεδρεύει της τοπικής αυτής πρωτοβουλίας, τον κ. Ρέππα Ηλία αλλά και από υπόλοιπα μέλη της συντονιστικής επιτροπής.
4) Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω σε μερικούς που το ρόλο και την αποστολή τους δεν τον αντιλαμβάνομαι πως γεννήθηκα και κατάγομαι από το Βαλτεσινίκο και δε δέχομαι κάποιοι να κόπτονται ότι αγαπάνε και ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευημερία και πρόοδο του οικισμού από εμένα.
ΥΓ. Αν κάποιοι επιδίωξή τους είναι να επωφεληθούν κομματικά από την προσπάθεια αυτή των κατοίκων αφού υποψήφιος βουλευτής έδωσε το παρών καλό θα είναι να ξεδιπλώσουν γρήγορα τις προθέσεις τους.

Σφυρής Μιχάλης
Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας

Προηγούμενο άρθροΛεωφορείο από το Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης για το Συλλαλητήριο στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΕΟΣ Τρίπολης: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση