Αναρριχητές από όλον τον κόσμο στο Λεωνίδιο για το 2ο φεστιβάλ αναρρίχησης (vid,ph)

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017 09:34

Για δεύτερη φορά, το Λεωνίδιο, αποτέλεσε την καρδιά της παγκόσμιας αναρρίχησης, αφού από τις 2 μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, αναρριχητές από όλα τα μέρη του κόσμου βρέθηκαν στο επίνειο της Τσακωνιάς, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ αναρρίχησης.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ χορηγός των εκδηλώσεων ήταν η Petzl.Το Λεωνίδιο με τους επιβλητικούς κόκκινους βράχους και τις 100 και πλέον αναρριχητικές του διαδρομές έχει κερδίσει τους αναρριχητές από όλα τα μέρη της γης που έρχονται για να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ σε αυτά τα βράχια.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διάσημοι αναρριχητές έκαναν επιδείξεις αναρρίχησης και σόου, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα  γιόγκα, μαθήματα αναρρίχησης, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, κληρώσεις σπουδαίων δώρων και το μοναδικό Live party του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου με το συγκρότημα 48 Ώρες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση του Σαββάτου, μία εκδήλωση που είχε χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χ.Λυσίκατο, την πολιτευτή Αρκαδίας Εύη Τατούλη, βραβεύσεις αναρριχητών και την συναυλία του συγκροτήματος “48 ώρες”. Ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης ήταν στα Αγγλικά, όπου αναρριχητές μίλησαν για την εμπειρία που έζησαν στο Λεωνίδιο και για τις μοναδικές αναρριχητικές διαδρομές.

Φεστιβάλ αναρρίχησης στο Λεωνίδιο