Αναρρώνει ο Αντιδήμαρχος Π.Π. Μεγαλόπολης, Δ. Σιέμπος, μετά τον τραυματισμό του σε πρόσφατη πυρκαγιά

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 09:41

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας  Δημήτρη Σιέμπου , στην οποία αναφέρει:

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, κ. Δημήτριος Σιέμπος, συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Τρίτη 21/09/2021 στον οικισμό Καλύβια Λεονταρίου. Δυστυχώς, υπέστη εγκαύματα από το θερμικό φορτίο που είχε αναπτυχθεί στο πύρινο μέτωπο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει όχημα του Δήμου που είχε εγκλωβιστεί.Αμέσως συνομίλησε μαζί μου, και παρά τη ρητή εντολή μου να εγκαταλείψει άμεσα το όχημα και να απομακρυνθεί, μόνον όταν βεβαιώθηκε ότι το όχημα δεν είχε σοβαρές ζημιές πείσθηκε τελικά να απομακρυνθεί και μεταφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοφάνη Καλογερόπουλο στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες κι έπειτα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για να νοσηλευτεί.

Οι θεράποντες ιατροί του έδωσαν εξιτήριο την Παρασκευή 24/09/2021, όπου πλέον λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ξεκουράζεται στην οικία του.

Το έντονο αίσθημα αγωνίας και η αυτοθυσία που έχει επιδείξει για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας από πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στο Δήμο μας, όπως συνέβη τον προηγούμενο μήνα, έχει πράγματι τύχει αναγνώρισης από όλους όσους έχουν συμμετάσχει στις αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Όσο πολύτιμος όμως συνεργάτης μου κι αν είναι, τόσο στο πεδίο της πολιτικής προστασίας όσο και στα υπόλοιπα καθήκοντά του, έχει πρώτιστη αξία η υγεία και η ζωή του, γιατί είναι νέος σε ηλικία και έχει τους δικούς του ανθρώπους που αγωνιούν γι’ αυτόν.

Του εύχομαι να αναρρώσει όσο γίνεται συντομότερα και να επιστρέψει πάλι δυνατός στο Δήμο μας, όπου έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.