Αναστολή για όλα τα πρωταθλήματα των μπασκετικών Εθνικών και τοπικών κατηγοριών

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 19:53

Πριν λίγο ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η αναστολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που διοργανώνονται από την ΕΟΚ (εξαιρείται για την ώρα η Basket League), μέχρι νεωτέρας. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.».

Λίγο αργότερα σχετική απόφαση πάρθηκε και από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την οικεία Ένωση μας να αποφασίζει αναστολή της διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων έως τις 22/03/2020. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια της από 11-03-2020 απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., αποφάσισε την αναστολή όλων των αγώνων των Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, από 11/03 έως και τη Κυριακή 22/03/2020, λόγω των εξελίξεων στο σοβαρότατο θέμα της δημόσια Υγείας.

Καθημερινά θα υπάρχει επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και για οποιαδήποτε θέμα προκύψει, θα εκδοθεί  νεότερη ανακοίνωση.