Αναστολή όλων των ημερίδων και σεμιναρίων του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Πελοπόννησο

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 12:21

Σπάει την αλυσίδα μετάδοσης του ιού (COVID-19) το 11ο Περιφερειακό Τμήμα  Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:



Αναστέλλονται, τα προγραμματισμένα σεμινάρια – ημερίδες “ΑΝΟΙΞΗ 2020” του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης του ιού.

Η κοινή προσπάθεια της διοίκησης του 11ου Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  ,από αυτή την χρονιά , είναι τα σεμινάρια – ημερίδες του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών μας , να οργανώνονται σύμφωνα με τους παρακάτω άξονες :

  • Με ισοκατανομή ,στους Νομούς της Περιφέρειας.
  • Με ενιαία ανακοίνωση, σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας.
  • Σε συνεργασία, με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας.
  • Σε συνεργασία, με όλους τους συλλόγους οικονομολόγων-λογιστών της Περιφέρειας.
  • Με διασπορά, σε πόλεις των Νομών.

Ευχαριστούμε τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας , καθώς  και τους συλλόγους οικονομολόγων – λογιστών της Περιφέρειας, που συνέβαλαν στην παραπάνω προσπάθεια.

Με το πέρας της αναστολής και αφού έχουμε ξεπεράσει , όλοι μαζί , το πρόβλημα του ιού (COVID-19) στην χώρα μας , θα προγραμματιστούν ,άμεσα ,νέα σεμινάρια – ημερίδες .

Καλή δύναμη, σε όλους.